Over uutflükt

Het boekje: ontdek Utrecht hotspots!

uut•flükt (de; o; meervoud: uutflükten)
1 fonetische versie van het Noorse woord voor uitstapje, belevenis
2 het beste excuus om Utrecht te ontdekken en nog verliefder te worden op de stad

uutflükt is een kortingsboekje voor Utrecht waarmee je de leukste Utrecht hotspots ontdekt, avonturen beleeft die je anders wellicht nooit mee zou maken en op plekken komt die je zelf al honderd keer voorbij liep. Het is niet alleen het perfecte excuus om van de bank te komen, een lievelingspersoon mee te nemen en samen leuke dingen in Utrecht te gaan doen, maar ook om de stad nog meer in je hart te sluiten en met korting Utrecht te ontdekken.

Nieuwsgierig naar het verhaal achter uutflükt? We vertellen erover in onze eerste blogpost!

Het team

simone brassien en marlou sarisSimone, project manager
Na 15 jaar in Noorwegen is Simone sinds augustus 2015 terug in Nederland. Als project- en evenementmanager brengt ze mensen graag bij elkaar en daarnaast is ze gek op bloemen, buiten zijn, urenlang fietsen met de wind in haar rug en leuke plekken in Utrecht en de rest van de wereld ontdekken.
LinkedIn / instagram

Marlou, redacteur
Ze schrijft, vertaalt en reist en is met haar grote interesse voor fijne plekjes, lekker eten en goede koffie altijd op de hoogste van de leukste en nieuwste Utrecht hotspots. Of het nu de beste koffie, lekkerste lunch, schattigste straatje of het beste winkeltje voor een leuk kadootje betreft. Daarnaast is Marlou gek op bergen (met besneeuwde toppen), urenlang ontbijten en alles wat leuk is delen, zo ook voor uutflükt!
instagram / twitter / website

En voor deze eerste editie van uutflükt krijgen we hulp van:

Lianne Louise, illustrator
Ze studeerde aan Nimeto Utrecht en de Artez Hogeschool voor de Kunsten en geeft vandaag de dag les aan het MBO Creative College, naast het runnen van haar eigen studio Liannelouise. Een groot deel van haar studententijd bracht Lianne in Utrecht door en na het afronden van de kunstacademie in Arnhem woont ze nu gelukkig weer een stukje dichterbij, in Houten. Lianne’s werk herken je door de grafische, stoere, maar ook vrouwelijke touch en als startend ontwerper grijpt ze alle kansen die ze krijgt. Zo ook uutflükt – met haar voorliefde voor Utrecht, haar tweede thuis, een perfecte kans.
facebook / instagram / website

Annelieke, vormgever
Al 12 jaar heeft Annelieke haar eigen ontwerpbureau, en haar hele leven is ze al dol op Utrecht. Als kind om langs de grachten te wandelen en te winkelen, later om tijdens de vrijmarkt met Koninginnenâch zelfgemaakte spulletjes te verkopen en ook op haar studentenleven als grafisch vormgever in de stad kijkt ze met een glimlach terug. Nu woont Annelieke op steenworp afstand in Zeist, maar ontdekt ze nog altijd graag creatieve Utrecht hotspots en andere gezellige plekjes!
facebook / website

Martin Hols, fotograaf productfoto’s
facebook / website

info@uutflukt.nl
06-10025809

KvK: 67191584
BTW: NL200051659B01
IBAN: NL67BUNQ2290106100