5 redenen waarom je uutflükt wil kopen

De meest gestelde vragen de afgelopen dagen hadden – niet geheel onverwacht – met de inhoud van uutflükt te maken. Wat staat er nou eigenlijk in dat boekje? Levert het me wel iets op? Wat voor kortingen krijg ik? Is het mijn geld wel waard? Kan je me niet 5 redenen geven waarom ik uutflükt zou willen kopen? Jawel hoor. Graag zelfs!

* En ja, bij alle bedrijven die nu worden genoemd krijg je korting. Zie hier de complete lijst.

1. Je krijgt een vakantiegevoel (in eigen stad)

schermafbeelding-2016-12-01-om-23Want hoewel je “gewoon” in Utrecht blijft, is het écht extra genieten wanneer je korting krijgt, toch? Daarnaast staat uutflükt vol met plekken waar je makkelijk wegdroomt. Bij een fijne film in ‘t Hoogt bijvoorbeeld, met het Duitse ontbijtje bij Puschkin of juist het Franse bij Cornelis, met al het streetfood van Van de Straat of het gezellige (soms) Engelse geklets van de dames bij Rocking Chair. En wist je dat ze daar zelfs de lekkerste matcha latte hebben? Hello vakantiegevoel!

2. Je komt op nieuwe plekken

schermafbeelding-2016-12-01-om-23Als Utrecht-liefhebber is de kans groot dat je op z’n minst van het merendeel van de deelnemende plekken gehoord hebt, maar we hopen natuurlijk dat het voor iedereen ook een beetje een ontdekkingstocht wordt. Met voornamelijk plekken die nog niet heel lang bestaan en bovendien vaak buiten het stadscentrum liggen dagen we jullie in elk geval uit op de fiets (of in de bus) te springen en meer van de stad te zien! Van Lombok naar Tuinwijk en Wittevrouwen en terug – in bijna elk stukje Utrecht krijgt je het komende jaar wel érgens een leuke korting.

3. De kortingen gelden langer dan een jaar

koffieleuteuutflükt 2017 heeft een houdbaarheidsdatum – de laatste dag van het jaar, 31 december 2017 dus – maar dat duurt nog effe. Daarom zou het alles behalve een gigantische uitdaging moeten zijn om alle kortingsacties die je wil gebruiken ook echt te gebruiken en daarmee het meest mogelijke uit uutflükt te halen.

 

4. Je houdt er mooie herinneringen aan over

roodbloemHet merendeel van de kortingen zijn “2 voor 1”-acties, en dus benut je hem samen met een vriend of vriendin. Perfect om samen de stad te ontdekken en te genieten. En hoewel uutflükt voornamelijk op belevenissen buitenshuis focust (restaurants, koffiehuisjes, andere activiteiten), doen er ook enkele winkels mee! Scoor bijvoorbeeld met korting een mooi interieuritem bij Live Today of een nieuwe plant bij Rood & Bloem en geniet zo ook thuis nog lekker van uutflükt door.

5. De kosten verdien je makkelijk terug

schermafbeelding-2016-12-01-om-23Je moet natuurlijk wel de deur uit om daadwerkelijk korting te krijgen, maar met 3 à 4 bezoekjes (afhankelijk van welke kortingen je gebruik maakt natuurlijk) heb je de kostprijs sowieso terugverdiend. Er zit zelfs een actie bij waarbij je in één klap meer dan die € 17,50 korting krijgt…. Iets met water en een surfplank en peddel.

Een overzichtje:
7 x korting op eten, verschillend van ontbijt en lunch tot avondeten en toetjes
3 x korting op koffie (met gebak)
3 x korting bij winkels
3 x korting bij een activiteit, in het water én op het droge

En dat allemaal in één boekje! Dus scoor ‘m nu, voor hij uitverkocht is. 🙂

Illustraties:
Lianne Louise