Goed nieuws! Vanaf 2017 kunnen jullie Utrecht hotspots ontdekken met uutflükt!

Voor wie onze nieuwsbrief al ontvangt en/of ons op de voet volgt op de sociale media is dit nieuws niet helemaal nieuw meer. Maar daarom is het niet minder goed nieuws, want we mogen het eindelijk van de daken schreeuwen: uutflükt gaat door!

tumblr_obu6o7alrg1vooluzo3_1280Momenteel zijn we al druk bezig om het Utrecht kortingsboekje te schrijven en binnenkort wordt het verder vormgegeven en uiteindelijk natuurlijk ook gedrukt. Over een maand komen we dan ook terug met meer informatie over de verkoop, maar het is nu in ieder geval een feit dat we vanaf 2017 – en hopelijk zelfs al 1 december van dit jaar – met z’n allen de beste, leukste, lekkerste en gezelligste Utrecht hotspots kunnen gaan ontdekken. En ja, zowel binnen als buiten het centrum.

Bij welke Utrecht hotspots krijgen we straks dan korting?

foto-01-10-16-14-17-51-1Ja, dat is natuurlijk de grote vraag – en dat verklappen we nog lekker even niet. Wél kunnen we zeggen dat het een mix van heel erg nieuwe als al wat meer bekende Utrecht hotspots zijn, dat het zowel eten als drinken als verschillende activiteiten betreft en dat je niet alles te voet vanaf de Dom kan bereiken (zonder minder dan een half uur onderweg te zijn).

En omdat we de beroerdste niet zijn, een tipje van de sluier. Herken jij een van de plekken op deze foto’s? Mondje dicht dan nog even – de volledige lijst komt binnenkort op de website en tussendoor delen we al regelmatig eens een hint op Facebook en Instagram. Volg ons daar dus ook!
foto-21-11-15-12-58-03
Wij zijn trouwens ook heel erg nieuwsgierig:

Welke Utrecht hotspots hoop jij in uutflükt te vinden?